Zakaj uporabljati lastno domeno za blog
| Članek je bil prebran 207 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Veliko blogerjev uporablja za namene pisanja člankov brezplačne platforme, nekateri pa imajo blog na lastni spletni strani z lastno domeno. V nadaljevanju bomo opozorili na prednosti, ki jih ponujajo lastne domene za vašo blogersko dejavnost.

Pri oblikovanju domen imajo osebe s spletno stranjo možnost, da same izberejo vsebino svoje domene. Omejuje pa jih že prejšnja registracija iste domene, zato je potrebno na začetku vedno preveriti, če je ta še prosta. S tem se pridobi veliko pozitivnih učinkov za blog in vašo samo znamko.

Torej prva pozitivna lastnost lastne domene je personalizacija – domeno si lahko oblikujete po vaših željah in ciljih. V njej lahko na primer navedete vašo znamko, ki jo imate za blog, lahko v njej opredelite, po čem se razlikujete od drugih blogov na trgu in podobno.

S tem pokažete tudi, da ste resni pisatelji in imate željo in voljo se ukvarjati z vsebino oziroma tematiko v blogu. Bralci se bodo posledično raje odločali brati vaše objave in tako boste lahko ustvarjali svoje ime hitrejše in učinkovitejše. Če je vaš cilj na blogu prikazovati oglase, je to dobra priložnost ustvarjanja dodatnega zaslužka.

Za konec pa je potrebno tudi navesti, da so cene gostovanj domen relativno nizke in imate s tem minimalne stroške. Preglejte ponudbe gostovanja domen in si jo zagotovite še danes, saj se s tem lahko pridobite več koristi kot stroškov in začnite pridobivati več bralcev ter prepoznavnosti.

© 20. 07. 2018 - Babaloo.si. Oglaševanje.