SMS dieta – hujšanje z osebnim sms pomočnikom
| Članek je bil prebran 837 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

SMS dieta je poseben program, pri katerem hujšamo z osebnim sms pomočnikom. Glede na to, da smo danes videli že toliko raznolikih diet in da se mnogi ljudje še vedno sprašujejo, kako hujšati, je sms dieta vsekakor nekaj posebnega, saj nam poleg jedilnika nudi tudi podporo, motivacijo in opomnik, kar pri hujšanju običajno najbolj potrebujemo. Poleg sms diete je danes zelo priljubljena tudi posebna aplikacija, s pomočjo katere je lažje prešteti zaužite kalorije, kar sicer mnoge drugače odvrne od naporov in hujšanja.Ljudje se z odvečnimi kilogrami borimo na različne načine, povrh vsega pa ni neke univerzalno učinkovite diete, ki bi vsakomur enako pomagala pri izgubi odvečnih kilogramov. Ljudje smo si zelo različni, živimo zelo različne življenjske sloge, povrh vsega pa se močno razlikujejo tudi naše presnove. Logično je, da je tudi, ko gre za izbiro diete in načina hujšanja, potrebno ubrati individualen oziroma osebe pristop. Sms dieta je poskus odgovora na takšne potrebe.

hujšanje.infoKako deluje sms dieta?

Preden se lotimo hujšanja, je potrebno izbrati primerno dieto. Kot že omenjeno zgoraj, ima vsako telo drugačne specifične lastnosti. Izbira primerne diete je zato poglavitnega pomena, če si od hujšanja obetamo tudi realne spremembe. Da bi izbrali sebi najbolj primerno dieto, nam pri sms dieti pomaga naš svetovalec. Z izbiro najboljše diete zase, smo naredili že skoraj polovico dela. Nato pa program sms dieta deluje tako, da samo sledimo navodilom, katere prejemamo na svoj mobilnik večkrat preko celega dneva. Prvo sporočilo dobimo na mobilni telefon že zjutraj, ko so v sporočilu posredovane informacije, kakšen zajtrk si lahko pripravimo. Izvemo tudi, koliko lahko pojemo. Da bi bilo hujšanje lahko uspešno, je seveda pomembna tudi vadba, zato v naslednjem sporočilu prejmemo navodila za izvajanje vadbe. Ta naj bi trajala okoli 10 min. Toliko časa si lahko zjutraj gotovo utrga večina izmed nas. Na podoben način nato prejmemo še navodila, kaj in koliko pojesti za kosilo, popoldansko malico in seveda večerjo. Prav tako dobimo tudi navodila, kako se moramo gibati preko celega dneva.

Prednosti in slabosti sms diete

Največja prednost takšne diete so gotovo sporočila, v katerih prejmemo vse potrebne informacije o vadbi in jedilniku diete. Na ta način nam ni potrebno razmišljati in načrtovati obrokov, kar lahko vzame veliko časa in potrpljenja. Namesto tega se mi skoncentriramo samo na izgubljanje telesne teže. Največji minus takšne sms diete pa je gotovo to, da nas nihče ne kontrolira, ali dieto izvajamo pravilno in dosledno. To pomeni, da se tak način hujšanja oziroma tak program bolj priporoča vsem tistim, ki so že po naravi bolj trmasti, samodisciplinirani in psihično močni, da lahko dieto, tudi brez kakršne koli kontrole ali prisile, dosledno izvajajo. V tem primeru rezultati ne morejo izostati, v nasprotnem pa obstaja velika verjetnost, da zastavljenih ciljev ne bomo dosegli.

Je sms dieta zame?

Sms dieta je lahko prava dieta za vas, saj je sicer način dela zelo prilagodljiv posamezniku in njegovem življenjskem slogu. Toda, nekateri ljudje so bolj disciplinirani, kakor drugi, in njim bo taka dieta gotovo bolj pisana na kožo. Če ste odločeni, da želite zgubiti odvečne kilograme in ste se tega pripravljeni lotiti resni in brez izgovorov, potem je sms dieta nemara najboljša dieta za vas. Sporočila, ki jih boste prejemali, bodo tako samo dobrodošli opomniki in spodbude na poti do cilja. Lahko bi rekli, da je uspeh sms diete odvisen od trdne volje in karakterja posameznika. Morda bi se tovrstno hujšanje manj priporočalo tistim, ki se hujšanja in diet lotevajo prvič. Več o taki dieti pa si preberite na Hujsanje.info: SMS dieta.

© 19. 06. 2018 - Babaloo.si. Oglaševanje.