Katero turistično agencijo izbrati?
| Članek je bil prebran 1.398 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ko iščemo počitnice ali bi želeli kam na izlet, se pogosto zgodi, da je ponudba turističnih agencij pri nas tako velika, da ne vemo točno, katero bi bilo najbolje izbrati. Po drugi strani si vse več ljudi želi oseben pristop oziroma neko osebno noto, saj se še prevečkrat zgodi, da se na počitnicah s turistično agencijo počutimo zgolj kot številka. Agencij, ki bi zares razumele in tudi uslišale želje svojih potnikov je pri nas bistveno manj, kot je vseh agencij. Pri tem lahko izpostavimo eno, ki še posebej veliko da na oseben pristop, kreativnost in osebno noto pri organizaciji potovanj ter izletov. To je turistična agencija Ojla.

ojlaKaj odlikuje turistično agencijo Ojla?

Agencija Ojla je manjša turistična agencija, ki deluje kot družinsko podjetje. Čeprav so manjši, pa imajo velik posluh za svoje goste. To pomeni, da so jim pripravljeni prisluhniti tudi, ko se njihove želje morda razlikujejo od vnaprej pripravljenih poti oziroma ponudb. To večini zelo veliko pomeni, saj kaže na to, da so se turistični delavci zares pripravljeni maksimalno potruditi prav za vsakega gosta, ki potuje z njimi. Da je turistična agencija Ojla nekaj posebnega je mogoče videti že po poslovnih prostorih same agencije – ta namreč deluje v prenovljeni 150 let stari hiši, ki s svojo zgodovino in ohranjenimi posebnostmi daje turistični agenciji poseben čar. Ojla je najbolj prepoznavna po svoji specializirani ponudbi počitnic v Dalmaciji. Še posebej so specializirani za Južno Dalmacijo, kjer poznajo praktično vse ponudnike nastanitev, hotele, plaže, skrite in neodkrite kotičke, gurmansko ponudbo, ponudbo prevoznikov, itd. Nanje se je torej še kako smiselno obrniti, če iščete drugačne, edinstvene, nepozabne počitnice v Dalmaciji, kjer se včasih zdi, da smo videli in poznamo že prav vse. Z agencijo Ojla ste lahko prepričani, da bodo vsake počitnice unikatne in posebne.

Poleg počitnic v Dalmaciji, v svoji ponudbi nudijo tudi organizirane počitnice na slovenski obali in Istri, letalske vozovnice, organizacijo križarjenj, organizirane foto izlete in popotovanja, izlete po Evropi in drugod po svetu, itd.

Njihova posebnost so gotovo foto izleti, ki so namenjeni vsem ljubiteljem fotografije in tudi tistim, ki bi se digitalne fotografije šele radi naučili. Posebnost takih izletov je seveda v tem, da združujejo zabaven hobi z izjemnimi turističnimi destinacijami. Tako se digitalne fotografije učite na premišljeno izbranih lokacijah. Gre za posebej lepe kraje, ki kar sami kličejo po tem, da jih ujamete v svoj fotografski objektiv. Takšni foto tečaji so organizirani preko celega leta, destinacije pa se glede na posamezen letni čas spreminjajo, tako da lahko udeleženci na nekem kraju zares vidijo in izkusijo največ. Ta tip potovanj, kjer se prepletata strast do potovanja s strastjo do fotografije so pri nas tudi vse bolj priljubljeni, zanje pa se odločajo tako začetniki kakor tudi tisti, ki se s tovrstno fotografijo ukvarjajo že dlje časa.

Zakaj izbrati turistično agencijo Ojla?

Turistični agencijo Ojla se torej splača izbrati, če si želite organiziranih počitnic s turistično agencijo, ki pa ne bodo povsem neosebna, množična in običajna, ampak jim bodo prijazni turistični delavci dali svoj osebni pečat ter se bodo posvetili vsakemu gostu posebej.

Več o ponudbi pa si oglejte na njihovi FB strani.

V članku si preberite še, katere turistične agencije so najbolj primerne za backpackerje!

© 28. 04. 2024 - Babaloo.si. Oglaševanje.