Najučinkoviteje nad brazgotine
| Članek je bil prebran 3.507 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Contrakel je ime kreme, ki jo mnogi uporabniki poznajo zaradi njene učinkovitosti pri blaženju brazgotin. Gre za kremo, ki jo s preprostim masiranjem vtiramo na poškodovan predel kože in z njo vidno manjšamo brazgotine oziroma ostale nepravilnosti na koži. Krema Contrakel vsebuje vitamin A, Urea, Alantoin in Palmitat, ki pripomorejo h glajenju brazgotinaste kože, hkrati pa preprečujejo nastanek novih brazgotin.

contrakelKdaj uporabiti kremo Contrakel?

Krema Contrakel je namenjena zgolj za zunanjo uporabo. Uporabljamo jo pri celjenju in manjšanju vidnosti brazgotin, ki so nastale po operacijah ali drugih posegih na koži. Z njeno uporabo dosežemo, da je mesto, kjer nastaja brazgotina, manj vidno, bolj gladko in mehkejše. Krema je dobro mazljiva in se lepo vpije, kar dela njeno uporabo enostavno in prijetno. Kremo Contrakel je priporočljivo uporabljati tudi pri brazgotinah, ki »vlečejo« in pa pri blaženju zastaranih brazgotin. Uporabimo jo lahko tudi, ko gre za brazgotine, ki so nastale po opeklinah.

Najpogosteje se tako kremo Contrakel uporablja za masažo brazgotin, ki so nastale pri operacijah in poškodbah, opeklinah ali ozeblinah, pri ostankih po zdravljenju aken pa tudi pri zastaranih brazgotinah.

Kdo lahko uporablja kremo Contrakel?

Kremo smejo uporabljati odrasli, pa tudi otroci in vsi tisti, ki imajo bolj občutljivo kožo. Krema se na koži ne posuši, prav tako pa ne pušča neprijetnih madežev in zasušenih ostankov, kot se običajno dogaja pri uporabi gelov.

Kako uporabimo kremo Contrakel?

Kremo enostavno nanesite na kožo in jo z gibi nekaj časa nežno vtirajte na želen predel. To storite dvakrat dnevno. Ker koža kremo dobro prenaša, jo lahko uporabljate tudi dalj časa.

© 28. 04. 2024 - Babaloo.si. Oglaševanje.