Kako izbrati masažni bazen?
| Članek je bil prebran 2.287 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Na trgu se danes pojavlja veliko različnih oblik in tipov masažnih bazenov, kar lahko našo izbiro masažnega bazena precej oteži. Za nakup se je toliko težje odločiti, saj gre pri masažnih bazenih za dolgoročno naložbo, ki mora biti po vaši meri in po meri vaših najbližjih, in to ne samo danes, temveč tudi čez nekaj let, ko boste bazen še vedno koristili. Kako torej vedeti, kateri masažni bazen izbrati, da bo naša odločitev pravilna?

masažni bazenHot spring masažni bazeni

V Sloveniji ima masažne bazene na vrtu ali v svojih domovih nameščene že precej ljudi. Njihova priljubljenost niti ne preseneča, saj imamo kvaliteto in brezhibno izdelavo Slovenci tako rekoč pred nosom. Eno izmed vodilnih podjetij, ki se ukvarja s proizvodnjo in nameščanjem masažnih bazenov je gotovo podjetje Hot spring. Že ime nam pove, da je osnovna skrb vseh zaposlenih kakovost, udobje in zadovoljstvo njihovih strank. Vašo izbiro za nakup naj vodi predvsem geslo »pomembna je kvaliteta, ne kvantiteta«, zato izberite premišljeno in preudarno.

Delovanje masažnega bazena

Srce masažnega bazena je gotovo njegov filtrirni sistem, ki skrbi za prečrpavanje vode. Če je ta sistem cenen in nekvaliteten, potem s svojim masažnim bazenom skoraj gotovo ne boste zadovoljni. Namesto tega je bolje plačati nekoliko več in izbrati masažni bazen s kvalitetnim filtrirnim sistemom, ki ga sestavlja tiha obtočna črpalka. Ta namreč poskrbi, da bo v bazenu ves čas topla in čista voda, sproščanje v njej pa bo vsem domačim predstavljalo nepopisen užitek. Temperaturo vode v bazenu nastavljate sami, navadno pa se uravnava glede na letni čas. Temperatura tako skozi leto niha nekje med 26 in 40 stopinjami Celzija. Bazen lahko uporabljate skozi ves dan, celo leto, saj se vzdržuje temperatura vode.

© 29. 04. 2024 - Babaloo.si. Oglaševanje.